Ter Weel

Zorggroep Ter Weel is met negen woonzorgcentra centraal gevestigd in het hart van Zeeland en biedt als een gastvrije en ondernemende organisatie met een maatschappelijke verantwoording, warme en professionele zorg, gericht op het hart van de kwetsbare ouderen in en rondom de woonzorgcentra. De zorg wordt geleverd door goed opgeleide en toegeruste professionals met een toegewijd hart voor de zorg.

Zorggroep Ter Weel biedt een hoge kwaliteit van zorg met veel privacy en bewegingsvrijheid voor de cliënten in kleinschalige woongroepen, waarbij service en gastvrijheid kernwaarden zijn. De cliënt blijft zo lang mogelijk in regie over zijn/haar gezondheid en leefstijl. Het gevarieerde welzijnsaanbod sluit naadloos aan op de wensen van de cliënt. Alle locaties van Zorggroep Ter Weel hebben hun eigen sfeer en identiteit en ademen Zeeuws DNA door de inrichting, de styling en de bejegening.

Bij Zorggroep Ter Weel werken circa 1200 medewerkers en 900 vrijwilligers met een hart voor de zorg. Ze zijn actief betrokken bij diverse processen in zorg, welzijn, facilitair en ondersteuning. Zorggroep Ter Weel is trots op deze mensen en waardeert hun dagelijkse inzet.

Onze woonzorgcentra zijn gevestigd in:

  • Rilland, kleinschalig verpleeghuiszorg;

  • Krabbendijke, verpleegafdeling met behandeling, logeerafdeling, afdeling voor wachtlijstopname en zorg bij zelfstandig wonen in een appartementencomplex;

  • Kruiningen, kleinschalig verpleeghuiszorg;

  • Yerseke, woonzorgcentrum;

  • Hansweert, woonzorgcentrum bijzondere zorg;

  • Goes, over diverse locaties verdeeld, verpleeghuiszorg en woonzorgcentra.

Verblijfsaccommodatie

Kom je werken bij Zorggroep Ter Weel dan zijn er meerdere verblijfsmogelijkheden, daar informeren we je nader over.


Tip een vriend(in) en deel op: