Cleijenborch

Zorgcentrum Cleijenborch is gevestigd in het centrum van Colijnsplaat met een eigen dierenweide, volière en een gezondheidscentrum. De locatie beschikt over appartementen voor dementerende cliënten, appartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen. We zijn een open huis, laagdrempelig en gastvrij.

Je komt te werken binnen de kleinschalige woonvorm van zorgcentrum Cleijenborch. Als ZomerZorg medewerker ben je onderdeel van een multidisciplinair team met zorgassistenten, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je begeleidt en verzorgt cliënten met als doel het bieden van gastvrije zorg waarbij de cliënt regisseur is van zijn of haar eigen leven.

Vakantie vieren en tegelijkertijd lekker bijverdienen? Op Noord-Beveland kan dat!

Meer informatie: www.cleijenborch.nl

Verblijfsaccommodatie

Kom je werken bij zorgcentrum Clijenborch, dan mag je geheel kosteloos verblijven in ons appartement in Amaliahof. Het is een volledig gemeubileerd tweepersoons appartement, dus je kunt je vriend of vriendin, die ook een zorgopleiding volgt, gezellig meenemen.


Tip een vriend(in) en deel op: